2016. augusztus 26., péntek

auna Peggy Sue, vörös, retro gramofon, vinil LP... - Jelenlegi ára: 53 590 Ft


auna Peggy Sue, vörös, retro gramofon, vinil LP, USB, line out
Termékkód: 10030311
Az auna Peggy Sue első ránézésre egy retro koffernek tűnik az ötvenes évekből, ám valójában egy új, hordozható gramofon. Nem elég, hogy a lemezeket 3 különböző sebességen játszhatjuk le, de kedvenc lemezeinkről a zenét hordozható, digitális formába is átalakíthatjuk. A berendezés ehhez egy hátsó USB porttal rendelkezik, amelyen keresztül az LP jelekről egyszerűen készíthetünk felvételt a számítógépbe. Ezzel a módszerrel a Peggy Sue gramofont egyúttal árammal is ellátjuk. A megfelelő USB kábel és tápegység, amellyel hálózathoz csatlakoztathatjuk, a küldemény része. A plug& play-nek köszönhetően csatlakoztatás után azonnal megkezdhetjük a lejátszást. Az auna Peggy Sue USB gramofon nem igényel további hangszórókat, hiszen ügyes kis kofferébe két sztereó hangfal van beépítve. Ennek ellené re a hátsó sztereó cinch vonalas kimenet segítségével külső hangfalakat és sztereó rendszereket csatlakoztathatunk. A fülhallgató kimenet lehetővé teszi, hogy a zenét bármikor diszkréten és közvetlenül élvezzük. A hangerőt a fokozatmentes forgógombbal állíthatjuk be, közvetlenül a gramofonon. Technikai kifinomultságán kívül elsősorban a gramofon bájos retro dizájnja és hordozható koffer konstrukciója megnyerő. A kofferen egy állítható pántot és egy fogantyút találunk. A kompakt alváz formatervezése fekete. A stabil fém pántok és az elülső csatos zár szilárdan tartják a konstrukciót.
Fő jellemzők:
Nosztalgikus gramofon lemezek lejátszására és digitalizálására Két beépített sztereó hangfal, közvetlenül játszhatunk le zenét Lemezek digitalizálása a számítógépen, az USB porton keresztül - plug& play támogatás (Windows PC) Hordozható dizájn állítható pánttal és lehajtható fogantyúval Előtelepített leolvasó rend! szer Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB bemenet, 1 x 3, 5 mm-es jack fülhallgató kimenet, 1 x sztereó cinch kimenet Lemezek lejátszásának sebessége: 33, 45, 78 ford. /perc Meghajtás típusa: szíj Automatikus indítás (deaktiválható) Emelőkar Egyenes karú hangszedő Csatos zár elöl Stabil fém pántok Lábak üzemjelző LED dióda Áramellátás: DC 5 V (tápegység a küldemény része) Küldemény tartalma:
1 x gramofon 1 x mini-LP kiegészítő 1 x USB hálózati adapter 1 x USB kábel 1 x felvételkészítő szoftver (Audacity) Használati útmutató Termék méretei:
Kb. 36 x 13, 4 x 27, 5 cm (SzxMxM) Tömeg: kb. 2, 5 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 53 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . auna Peggy Sue, vörös, retro gramofon, vinil LP... - Jelenlegi ára: 53 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése