2017. február 19., vasárnap

Pici zsidó menóra, vagy hanuka, vagy gyertyatartó? - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Próbáltam mindenre kiterjedően fotókat készíteni, amelyeken mindig az aukcióra bocsátott termékem szerepel. Ezeken felül, ami nem világos bátran kérdezzen, azonnal kijavítom. DE az unatkozó hobbi tudósok és szakértők kíméljenek ha lehetséges. Kínálatomban rengeteg érdekes dolog található, akár több termék is összevárható, és így egy postával gazdaságosan elküldöm. Kérem tekintse meg a további termékeimet is!
Csere kizárólag forint vagy euro bankjegyekre érdekel!
A vásárlást, illetve az aukció lezárását követően Ön egy automatikus email-ben megkapja az elérhetőségeimet, az utalással kapcsolatos információkat, mely a vásárláshoz és a kommunikációhoz szükséges adatokat tartalmazza.
Az emailt a Vatera rendszere küldi a vásárlást követő 15 percen belül.
Termékeimet a Magyar Posta szállítja házhoz!
A biztos célba érés érdekében kizárólag csak ajánlottan postázok.  A postai díj ajánlottan 400 és 1390 Ft közt változik súlytól függően. A csomag 1390 Ft 5 kg ig.   A postai díjak a 2014-as díjszabás alapján vannak megállapítva, sima levélként és utánvéttel semmi esetre sem postázok!
Személyes átvétel Pápán lehetséges az irodámban, ahol nyugodtan ülve, nagyítóval és rendes megvilágításban megnézheti a vásárolt terméket átvétel előtt.
FIGYELEM!  
Kérem, a termék megnyerése után 3 nap alatt vegye fel velem a kapcsolatot, amiben feltüntetni, hogy hogyan szeretné átvenni a megnyert terméket. Az adás-vétel rendezésére 8 napot adok. Ha ez nem történik meg, a 8. nap után negatív értékelést készítek.
Ha úgy érzi, hogy nem tud eleget tenni a fent említett feltételeknek, kérem ne döntsön a licitálás, illetve a vásárlás mellett! Megértését köszönöm.
 

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-12 17:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése