2017. december 31., vasárnap

Vadonatúj Steba kerámia fondü 1+1 év garanciával,áron alul! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


A fondü készlethez csupán elektromos áramra van szüksége. Az előzetesen kitörölt, kimosott kerámia tálat törölje szárazra, illessze a STEBA fondü készülékre, s  már be is kapcsolhatja. Érdemes még bekapcsolás előtt a fondü kerámia tálba már az olvasztani kívánt sajtot vagy csokoládét elhelyezni, mivel gyorsan felmelegszik, s megindul az olvadási folyamat.
A STEBA fondü elején található tekerőgombbal a kívánt hőmérsékletet állíthatja be.
Vigyázzon, hogy magas hőmérsékleten az alapanyag forrni kezdhet, fröcsög, égés veszélyt jelenthet a bőrre, illetve alulról leéghet a sajt vagy a csoki, ezért a folyamatos keverés javasolt.
A megolvadt sajtot vagy olvadt csokoládét ne hevítse túl, tartsa olyan hőmérsékleten amikor még éppen folyékony s mártogassa bele az előre kiválasztott, kikészített alapanyagokat.  
Például: felkockázott kenyér darabkákat, sonkát, grillezett húst, almát, körtét, szőlőt, ananászt, stb.
Válasszon kedve szerinti alapanyagokat a fondüzéshez, fokozza az ízkavalkádot!
Hívjon vendégeket, s meglátja, hogy mindannyiuk számára élmény lesz a közös főzés, a közös fondüzés. A házigazda sem marad ki a jó beszélgetésekből, részese lehet a társasági eseménynek, s a vendégekkel együtt készítheti el az ízletes, finom vacsoráját. Ízlelje meg a sós és édes ízeket, használja a STEBA fondü készletet sajtfondü készítéséhez és csokifondü, mint desszert készítéséhez is egyaránt!
8 db színes fondü villával.
Méret:   17*29, 5 * 21 cm
A kerámia fondü tál átmérője:   21 cm, 8 cm magas
Súly:   2, 3 kg
Teljesítmény: 1500W
Bolti ára 21. 000 Ft-tól!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-20 19:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése