2018. március 27., kedd

Lutein 20mg zeaxanthin áfonya 100 softgel. Piping Rock - Jelenlegi ára: 3 900 Ft


2017. Január 1. -től a Posta jóvoltából, nem tudom ajánlott levélként küldeni a terméket!
Ezért úgy döntöttem, hogy minden kedves vásárlómnak egységesen 700. -ért küldöm a termékeket vatera futárral.
Így szeretném az edigi szállítási díj mértékét tartani.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát. A retina középső területén, az úgynevezett sárgafoltban vagy makulában (a makula latin neve "macula lutea" azaz "sárgafolt") találhatók a látóideg-végződések a legsűrűbben, ennélfogva ez a terület teszi lehetővé az éleslátást; ezen kívül a sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint. A szerepük - legalább részben - az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. A lutein és a zeaxanthin sárga festékanyagok (pigmentek), amelyek elnyelik a kék fényt - azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást okozhatna.
Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk.
 Garantált minőség!
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-04-17 17:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése