2019. április 25., csütörtök

Chanel Hámlasztó Arcgél Gommage 75 ml - Jelenlegi ára: 16 199 Ft

Chanel Hámlasztó Arcgél Gommage 75 ml
 
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Hámlasztó Arcgél Gommage Chanel! Nem: Hölgy
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Chanel
 
Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója, 1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével. Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.
 
G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is. A legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 16 199 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése