2019. november 26., kedd

Pálfalusi Zsolt - A világ legszebb kutyatemetője - Jelenlegi ára: 2 635 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1578850
Pálfalusi Zsolt
A világ legszebb kutyatemetője
Pálfalusi Zsolt 1964-ben született Miskolcon. Az ELTE Esztétika Tanszékének oktatója. Ez az első regénye.
Meg kéne fürödni. Leveszed a zsákot, a konyharuhát és a kötést a lábadról, beállsz a fürdőkádba, de mivel részeg vagy, le kell ülnöd, és te már most tudod, nem fogsz tudni fölállni. Beállítod a víz hőfokát, inkább hidegebb legyen, mint forró, aztán lezuhanyozol, közben nézed, ahogy a víz áztatja a nyílt sebet. Egy disznóvágáson nincs annyi vér, mint amennyi elfolyik a lefolyóba, fürdés közben. keresel egy tiszta törölközőt, bekötöd a sebet, öt perced van, hogy kitalálj valamit, mert annyi idő múlva a törölközőn is átüt a vér. Kitántorogsz a konyhába, mindenféle zsinegeket keresel, hogy térdből elszorítasd az ereidet a lábadban. A fájdalomtól ordítasz, de eszedbe jut Hemingway, és ettől megnyugszol. Leülsz a székre, iszol. Csörög a telefon, Olívia hív, beszélsz, és te magaddal is megdöbbensz attól, milyen higgadtan és kiegyensúlyozottan társalogsz Marcell gyönyörű hitvesével. Aztán elfogy a drága whisky, ráfanyalodsz az üveg alján még megmaradt pocsék mézes pálinkára, amit elfelejtettél betenni a hűtőbe, így kénytelen vagy melegen inni. Hányinger környékez, de megiszod. Közben kint este lesz, látod az ablakban a tükörképedet. Fehér a hajad, de még mindig ugyanolyan sűrű, mint régen.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 635 Ft
Az aukció vége: 2019-12-17 09:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése