2021. március 25., csütörtök

Minőségmenedzsment a gyakorlatban - Jelenlegi ára: 6 300 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1497335
Dr. Gutassy Attila, Gutassy Nimród Ferenc
Minőségmenedzsment a gyakorlatban
A Szerzők: "Az előző kötet elméleti eszmefuttatásait követően igyekeztünk gyakorlati ismereteket átadni, példákkal, esetelemzésekkel, mintákkal, táblázatokkal megtűzdelve. Jelen könyvünkben áttekintettük mindazokat a témaköröket, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a minőségügyet napi szinten művelő szakembereknek a munkájuk során szükségük lehet. Bár a kiadvány mondanivalójában és szerkezetében - főleg a hivatkozásain keresztül - szorosan kapcsolódik elődjéhez, azonban úgy véljük, sikerült önállóan is használható anyagot összeállítanunk.
Nem unalmas, magasröptű akadémiai fejtegetésekkel akartunk előállni, hanem egyszerű, a tudományosság csalfa látszatát keltő idegen szakkifejezéseket lehetőleg kerülő, közérthető, a gyakorlati igényeket messzemenően szem előtt tartó segédletet nyújtani. A sok ábrával illusztrált fejezetek végére - lazítás végett - becsempésztünk egy-egy könnyedebb anekdotát is azért, hogy az Olvasó a minőségügyi ismereteknek az esetenként mulatságosabb, de mindenképpen tanulságos oldalát is lássa. Valljuk, hogy a minőségügyet is - mint minden szakmai tudásanyagot - egy kis humorral fűszerezve könnyebb elsajátítani és elviselni. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 14:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése