2022. február 21., hétfő

Turmixgép G21 Blender perfection - black - Jelenlegi ára: 74 290 Ft

A termék leírása Erős, megbízható, egyszerű használat és hihetetlenül könnyű karbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21 Perfect Smoothie Vitality blender. Röviden: kidolgozott tökéletesség.
Teljesítettük a kívánságait
... és tökéletesítettük a kedvenc blenderét. Azt, amelyik elindította a G21 Vitality történetét. Javítottuk a csapágyak hűtését, így nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt hosszabb turmixolás során. Minden alkatrészre gondosan odafigyeltünk, így minden nagy terhelés alatt levő alkatrészt fémből készítettünk, így meghosszabbítottuk az élettartamukat. A G21 Perfect Smoothie Vitality a legtöbb nyersanyagot 1 percen belül összezúzza.
Tartály és a blender teste
A csomagolásban található tartály űrtartalma 2, 5 liter. A fedélen található nyílás kényelmesebbé teszi a turmixolást. Nem kell többé szakaszonként elkészítenie a desszerteket, mivel a tartályba akár 10 db nagy banán is elfér! A kifinomultan megtervezett kiöntő nyílásnak köszönhetően a kész italokat könnyedén kiöntheti a poharakba.
TIPP: Rendelje meg a blenderhez a 0, 9 l-es tartályt is, mely tökéletesen alkalmas krémek, szószok, italok elkészítésére, ha kisebb mennyiségre van szükség.
A kések elbánnak a hoki koronggal is
Négy sima és kettő fogazott kés tökéletes párosítást alkot. Minden gyümölcsöt és zöldséget összezúz. Igen, még a legkeményebbeket is, mint pl. a zeller pillanatok alatt összezúzza. A kedvenc kókosztejét is egy szempillantás alatt elkészítheti. Az iPhone-ból is sima krémet készítettek a kések. Bár ezek nem tartalmaznak egy kalóriát sem, vacsorára nem ajánljuk őket : -)
Termék részletek:
Szín: black
Fordulatszám/perc: 10 000 ? 32 000
Tartály űrtartalma: 2, 5 l
Tartály ellenállása: -40 ? 120 °C
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Teljesítmény: 1700 W
Hővédelem túlmelegedés ellen
BPA mentes
Súly: 5 kg
Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm
Alapmagasság: 24 cm
Meghosszabbított garancia 2 év
Tartozékok:
1. G21 Perfect Smoothie Vitality turmixgép
2. 2, 5 l-es tartály
3. Nagy fedő
4. Kis fedő
5. Műanyag betolókar
6. Kulcs a kések rögzítéséhez
Kedves Vásárló!
A normál termékek szállítási költsége 2500 ft (50kg-ig )
A nagy kiterjedésű, vagy ennél nehezebb tárgyak szállítása csak előre fizetés esetén lehetséges, melynél a szállítási költség 17990 ft!
Amennyiben kérdése merül fel, kérem a terméklap alján jelezze!
Köszönettel, dilego felhasználó

Jelenlegi ára: 74 290 Ft
Az aukció vége: 2022-02-22 08:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése