2016. november 1., kedd

A múmia legendák - DÍSZDOBOZOS változat (5 DVD) + Múmia 3 DVD - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó A múmia legendák (MúmiaMúmia visszatér A Skorpiókirály) díszdobozos változata + Múmia-3: A sárkánycsászár sírja kifogástalan állapotban (karcfolt és szakadásmentes).  
A múmia
Imhotepet, Osiris főpapját, a Holtak Őrzőjét halálra ítélték az ókori Egyiptomban, Seti fáraó uralkodása alatt a fáraó és emberei ellen elkövetett égbekiáltó bűneiért. Imhotep férgektől nyüzsgő, bomló teteme 3000 éven át feküdt titokban elrejtve Hamunaptra elveszett városában, a legendás Holtak Városában, míg két kincsvadász csapat 1925-ben rá nem bukkant Hamunaptra romjaira... és véletlenül fel nem szabadította a gonosz teremtmény elképesztő erejét. Ezzel kezdetét veszi a hosszú és kétségbeesett harc, hogy a kalandorok megmentsék magukat és a világot a szörnyű átoktól, mely Imhotep feltámadásával szabadult fel.
Hangok: magyar, angol 5. 1, angol DTS.
Feliratok: magyar, angol.
Teljes játékidő: 120 perc.
A múmia visszatér
1935. Tíz évvel a mumifikált egyiptomi pappal, Imhoteppel történt szörnyű találkozás után Rick és Evelyn boldog házasok, és egy eszes kisrác, a nyolc éves Alex szülei.
A fiú apjától örökölte kalandvágyát és humorérzékét, anyjától pedig az ősi kultúrákhoz való vonzódását. És ha lurkó élénk fantáziáját kell felpiszkálni, mindig kéznél van a nagybácsi, Jonathan.
Londoni otthonuktól sok száz mérföldre, a Szahara homokja alatt egy újabb rémálom éledezik. Hatezer évvel ezelőtt a Skorpiókirály nevű vad harcos alkut kötött Anubisz istennel, de elárulta őt, és ezért örök kárhozatra ítéltetett. Most feltámad, hogy Anubisz seregével elpusztítsa a világot.
Hangok: magyar, angol 5. 1, angol DTS.
Feliratok: magyar, angol (halláskárosultaknak), bolgár, arab, horvát, cseh, dán, holland, finn, görög, héb er hindi, norvég, lengyel, svéd, izlan! di.
Teljes játékidő: 129 perc.
A Skorpiókirály
Ötezer évvel ezelőtt Gomorra város vezére, Memnon vérrel, vassal és mágiával akarja egyesíteni a sivatagi nomádokat, hogy tejhatalmú király lehessen. A tróntól mindössze néhány ellenálló törzs választja el, akik azonban legyőzik egymás iránti gyűlöletüket, és "profi mészáros"-t fogadnak, hogy megölje Memnon legértékesebb fegyverét, a látnokát. Az irgalmatlan Mathayus és csapata rajtaüt az ellenségen, és elhurcolja a varázslót, akiről kiderül, egy gyönyörű nő. Zsákmányával a sivatag mélyére vonuló sebesült Mathayus összeszedi minden erejét és a szövetségesek széthullott seregét, hogy végső csapást mérjen Gomorrára.
Hangok: magyar, angol 5. 1, angol DTS.
Feliratok: magyar, angol (halláskárosultaknak), arab, cseh, görög, török, román.
Teljes játékidő: 93 perc.  
+
A Múmia 3. - A Sárk� �nycsászár sírja félelmetes kalandokkal és kirobbanó akcióval teli szédületes utazásra invitál az ősi Kínától a neonfényben fürdő Sanghajon át a jeges Himalájáig. Brendan Fraser visszatér a múmiavadász felfedező Rick O’ Connell szerepében, akihez csatlakozik az új kalandban fia, Alex (Luke Ford bemutatkozó alakításában), felesége, Evelyn (Maria Bello) és annak bátyja, Jonathan (John Hannah).
Szüksége is lesz a segítségükre, ugyanis az O’ Connell famíliának eddigi legveszedelmesebb ellenfelükkel kell szembenézniük: nem csupán egy holtából feltámasztott kínai császárral (Jet Li), hanem annak 10. 000 harcosból álló légiójával.
A Múmia egy 2000 éves szörnyű átok fogságából szabadulva világuralomra éhezik és talán sikerrel is járhat, hacsak O’ Connellék útját nem állják előbb.
EXTRÁK:
Kimaradt jelenetek
Audiókommentár - Rob Cohen rendező közreműköd ésével
Játékidő 
107 perc
Felira! t: magyar, angol, arab, dán, finn, hollandk izland, norvég, svéd,  
Hangsávok
magyar
angol
orosz


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-22 11:46 . A múmia legendák - DÍSZDOBOZOS változat (5 DVD) + Múmia 3 DVD - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése