2019. december 29., vasárnap

Helly Hansen Primaloft HellyTech könnyú kapucnis férfi túra kabát M - Jelenlegi ára: 14 990 Ft


      Eladó a képeken Látható   
Férfi kapucnis túra Kabát
 Helly Hansen qutdoor performance  JACKET bélelt dzseki kapucnival férfiaknak - vízálló, szélálló, lélegző anyagból -PRIMALOFT  ikonikus stílus és funkcionális professzionalizmus egyben Könnyű, könnyen csomagolható, vízálló dzsekiként készült, amely bárhova elvihető vészhelyzeti viharvédelemhez. Két kiváló  cipzáras zsebbel. vízálló / lélegző textil kabát könnyű  anyagból készült  A praktikus Stow Hood és a csípő alsó része maximális lefedettséget kínál, és megőrzi ezt a kabátot könnyű és csomagolható állapotban. A részletek tartalmazzák a nagyobb kényelemet és teljesítményt. Helly Tech férfi kabát Normál piros fekete ruházat Szél és vízálló tulajdonsága, amely állandó védelmet nyújt a  széltől, esőtől bármilyen időjárástól. Sőt, az anyagok magas minősége és teljesítménye rendkívül kényelmessé teszi ezeket a termékeket. A helly tech ™ lélegzőképessége felszívja és rögzíti az izzadságot (mint egy szivacs). Amikor megtelt, a nedvességet a testtől eltávolítják.
A Primaloft anyagot az 1980-as években fejlesztették ki az amerikai hadsereg részére, hogy a tollból készült hálózsákoknak, munkaruháknak legyen egy szintetikus alternatívájuk. Ennek a hőszigetelő anyagnak a tulajdonságai megegyeznek a toll adottságaival, mint súly, tömörség és melegen tartás.
De miért jobb a PrimaLoft anyag a tollnál?
Mert víztaszító tulajdonsága és a merinói gyapjú nedvességfelvevő képessége egy dinamikus nedvességelvezetést eredményez. A bőrünkön keletkezett nedvességet átvezeti magán, melyet kívül gyorsan elpárologtat, így szárazon tartja a bőrt és nagyobb komfortérzetet biztosít.
A NASA is használja ezt a technológiát.
Műszaki jellemzők
Nagyon kényelmes, vízálló külső anyag - Helli Tech ™ Teljes hosszúságú elülső cipzár - Kétoldalt cipzáras zsebek
- Állítható  kapucnis vízszigetelés érdekében teljesen lezárt
Hegesztett varrások - kézzel állítható húzózsinórok 2  cipzáras oldalzseb cipzáras garázsok + 1 tépőzáras belsőzseb - állítható mandzsetta és derék
Szép Nyomott logók
Primaloft Helly Tech Vízálló szélálló lélegzőKönnyű súlyú kopásálló robusztus nylon anyagból- kiváló kompromisszum hatás, lélegző és vízhatlan kialakítás  könnyű, biztonságos és kényelmes…
 Ideális- Utazás - Hegymászás - Túra - Séta 
   cimkébe írt méret:    eur.   M      de nézd a centiket  
Méretek:    
Hossza elöl: 70 cm  - Hossza hátul 75  cm Szélesség hónaljnál: 2X57 cm Ujjhossz nyaktól mérve: 81 cm
   Garantáltan  eredeti   termék!    
 A szállítási költség a vevőt terheli!  
- Postázás előre utalás megérkezése után 
   Átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
  FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
  NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS !  


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-08 17:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése