2019. augusztus 31., szombat

Baracs Dénes: A fal mögött: Kína - Jelenlegi ára: 500 Ft

Baracs Dénes: A fal mögött: Kína
Sorozatcím: Világjárók
Raktári szám: 024793
ISBN: 9632802306
Kiadás éve: 1975
Kiadó: Gondolat Kiadó
Méret: 140*204 mm, 559 oldal
Állapot: keménytáblás, a védőborító gerince fakult, jó
Kínát és a kínai életet sokféle fal választja el a külvilágtól: valóságosak téglából, vályogból, kőből és láthatatlanok udvarias mosolyokból vagy hűvös hallgatásokból, bejelentett korlátozásokból és kialakult szokásokból. Szinte jelképes, hogy még a Nagy Fal tetején is tábla hirdeti kínai, orosz és angol nyelven: Látogatóknak továbbmenni tilos. Baracs Dénes, a sajtó hasábjairól jól ismert újságíró, aki az MTI és a Magyarország tudósítójaként több mint négy évet töltött Kínában, a Világjáró legújabb kötetében e falakról, s a mögöttük elterülő országról fest izgalmas, eleven képet. A hetvenes évek kezdete, amelyre pekingi megbízatása esett, mintegy viharszünet volt - ha nem is szélcsend - két belpolitikai földindulás, a "Nagy Proletár Kulturális Forradalom"" és a Lin Piao, valamint Konfuciusz bírálatára indított kampány között: olyan időszak, amely a korábbinál valamivel kedvezőbb lehetőséget nyújtott a kínai valóság megismerésére.
A szerző a kínai jelenről, a kínai emberekről, a mai kínai társadalomról ad hírt illúziók és kendőzés nélkül, annak tudatában, hogy a kínai nép sorsa senki számára sem lehet közömbös. Az ázsiai országból érkező legfrissebb hírek különösen aktuális olvasmánnyá teszik a Világjárók legújabb kötetét, amely másfél évtizede az első magyar élménybeszámoló a Falak mögül.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- Győrben, Pápán, Mosonmagyaróváron és Budapesten a II. és a VII. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 999 Ft
- átvétel Gls csomagpontokon előreutalással Gránit bank számlára 895 Ft
- előreutalással Foxpostra egységesen Gránit bank számlára 699 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvéttel: a mindenkori szlovák belföldi postai díjszabás alapján
"

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése