2020. július 30., csütörtök

LEGO Star Wars 75139 - Csata Takodanán (Kylo Ren, Finn, Maz Kanata, Stormtrooper) (ÚJ, bontatlan!) - Jelenlegi ára: 15 5


Új, eredeti LEGO készlet, gyűjteményből.  Bontatlan készlet, a doboza szép, hibátlan állapotú.
A postázás külön kartondoboz csomagolásban történik, tehát a LEGO doboza nem fog úgy sérülni, mint amikor pl. egyes webáruházakból kukászacskóba hányva küldik a csomagot.
Ismertető:
Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban... kezdődik a LEGO(R) Star Wars(TM). Ez életre kelti gyermekének összes kedvenc hajóját és szereplőjét a bámulatos, régi Star Wars történetből, vagy az újabbakból, amelyeket még eddig nem látott. A témák rengeteg lehetőséget kínálnak a játékra, a tanulásra és a fejlődésre, a Star Wars történetek legvagányabb járműveinek megépítése közben. A jól ismert LEGO Star Warskészletekkel a gyermekek rendkívüli kalandok egész galaxisát építhetik fel - ennek csak a gyermekek fantáziája szab határt. Minden dobozban megtalálhatók javaslatok a játék elkezdésére, amely végtelen, örömteli órák kezdetét jelenti.  
A LEGO(R) Star Wars(TM) bámulatos játéklehetőségeket kínál gyermekének. A Star Wars filmek legvagányabb járműveinek megépítésével a gyermekek fejleszthetik építési ügyességüket, a hajók és a minifigurák felhasználásával pedig újra átélhetik a filmek izgalmait, de saját maguk is kitalálhatnak új kalandokat. A játéklehetőségek óriásiak!  
Az Ellenállás hőseit támadás érte a Takodana bolygón! Vívj csatát Kylo és az Első rendi rohamosztagosok ellen, hogy biztosítsd a védelmüket! El tudod kerülni a felrobbanó falat és az összeomló lépcsőt és el tudsz ugrani a kidőlő fa elől ?  A sorsuk csak rajtad múlik.
Elemek száma:
409 db
Figurák száma:
5 fő: Kylo Ren, Finn, Maz Kanata és 2 First Order Stormtrooper
Ajánlott korosztály:
8-14 év
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személyes átvételre Veszprémben van lehetőség,  más esetben a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt található információk az irányadóak.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen sokat lehet spórolni!; )


Jelenlegi ára: 15 590 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 17:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése