2021. augusztus 28., szombat

iDeal of Sweden mintás prémium műanyag hátlapvédő telefontok - iPhone 12 PRO MAX, Carrara Gold - Jelenlegi ára: 9 590 Ft

 Prémium minőségű hátlapvédő telefontok Ideal of Sweden
Vonzó forma és funkcionalitás kombinációja. A legmagasabb minőségű anyagokból készültek, amelyek divatos kiegészítőként szolgálnak az okostelefonhoz,   amely megvédi a készüléket a sérülésektől.
Az aktuális trendek alapján és az alkotók által követett módon készített Ideal of Sweden hátlap tokok hangsúlyozzák a felhasználó egyéni stílusát, és lehetővé teszik, hogy élvezze az eszköz gyönyörű megjelenését a kápráztató minták különböző színű megjelenése révén.
Az Ideal of Sweden tokok egész sorozata lehetővé teszi a tokok tökéletes illesztését nemcsak a telefon modelljéhez, hanem a felhasználó stílusához és személyiségéhez. Minden Ideal of Sweden hátlap garantálja a készülék legmagasabb szintű védelmét - a termék megvédi a telefont a karcolásoktól és a károsodástól. Rugalmas műanyagból készült tok tökéletesen alkalmazkodik a dedikált telefonmodellhez, és könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. A puha velúr bélés ezenkívül megvédi a készüléket a karcolásoktól.
A termék rendelkezik az összes szükséges rendszerkivágással, megkönnyítve egy okostelefon használatát, és teljes hozzáférést biztosítva az összes porthoz és a funkciógombokhoz.
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #482067


Jelenlegi ára: 9 590 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 05:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése