2021. augusztus 27., péntek

Tematikus feladatgyűjtemény fizikából (megoldásoka - Jelenlegi ára: 3 555 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
785540
CSISZÁR IMRE, DR. FARKAS ZSUZSANNA, GYŐR
Tematikus feladatgyűjtemény fizikából (megoldásokat tartalmazó CD-melléklettel) (Új NAT szerint átdolgozva)
Kiadónk új, színes feladatgyűjteményének kreativitást, kognitív gondolkodást fejlesztő, gyakorlatias megközelítésű 1100 szöveges és 400 tesztfeladata elsősorban a tankönyvi ismeretek megerősítését szolgálja, de a kétszintű érettségire való felkészülést is segíti, így éveken keresztül, folyamatosan használható. A feladatokat öt fejezetbe csoportosítottuk, és az egyes alfejezeteken belül nehézség szerint rendeztük sorba. Azt is jelöltük, hogy mely feladattípussal találkozhatnak a tanulók a közép-, illetve az emelt szintű érettségin, sőt néhány feladat a legtehetségesebb diákok számára jelent kihívást. A kötet végén minden szöveges feladat végeredménye megtalálható. A kötethez tartozó CD-melléklet tartalmazza a feladatok mintegy felének részletes megoldását, a tesztek végeredményét, valamint fejezetenként egy-egy interaktív tesztfeladatsort is. Nehézség szerinti differenciált felépítése miatt alkalmas tanórai használatra, házi feladatok kijelölésére, önálló gyakorlásra, korrepetálásra és tehetséggondozásra egyaránt, de dolgozatfeladatok is választhatók belőle.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 555 Ft
Az aukció vége: 2021-08-27 12:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése